Contact opnemen

Wil je graag een woning huren in Plaza West? Op deze website vind je veel informatie over de afwerking, de huurvoorwaarden en de online verhuur. Neem dus even rustig de tijd om alles door te lezen. Heb je nog vragen? We hebben de meest gestelde vragen voor je verzameld op deze pagina. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op! De verhuur van de appartementen in Plaza West wordt verzorgd door MVGM en teamverhuur. Kies hieronder de situatie die bij jou past om naar de juiste contactgegevens te gaan.

 

Contact met teamverhuur

Wil je gaan inschrijven of ben je bezig met je inschrijving en heb je daar vragen over? Neem dan contact op met teamverhuur.

Per e-mail:
info@hureninplazawest.nl
Bel 085 - 064 0184
Chat tijdens kantooruren
rechtsonder op de website

Contact met MVGM

Ben je gematcht met een woning en heb je vragen over je dossier? Of wil je graag een bezichtiging inplannen? Hiervoor kun je contact opnemen met MVGM. Het is mogelijk om op afspraak te komen bezichtigen in een appartement in Blok 6 – verdieping 1. Iedere maandag- en vrijdagmiddag (met uitzondering van feestdagen) tussen 12:00 – 17:00  uur zijn er blokken beschikbaar. Stuur een mail met je voorkeursdag en tijd, en dan krijg je van MVGM een tijdsslot voor de bezichtiging.

nieuwbouw.wonen@mvgm.nl
088 – 432 40 80
ma t/m vr van 8:30 – 17:00

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!

Na de inschrijving ontvang je een uitnodiging in je inbox om je inschrijving te bevestigen. Daarna is de inschrijving definitief.


    Ja, ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.